Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Kantonalno tužiteljstvo
Kantona 10 Livno

mail print fav manja slovaveca slova

Pomoć za korištenje web stranice

Poštovani posjetitelji,

Idejni tvorac ove stranica, kao i ostalih web stranica portala pravosudje.ba je Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine. Ideja da ovakav tip stranica bude otvoren je potekla od namjere da se pristup informacijama sistematizira i na što jednostavniji način približi javnosti.

Stranice su isključivo informativne.

Na ovom mjestu možete naći uputu kako se kretati unutar cijelog web portala, te najbolje iskoristiti informacije i podatke koje se nalaze na web stranicama. Odgovornost za točnost informacija snosi tužiteljstvo.

Pristup informacijama koje su postavljene na ovoj web stranici omogućen je putem tri razine navigacije. Dvije razine su vodoravne, a jedan je okomita.

Osnovni je “glavni” (vodoravni) izbornik na vrhu stranice i sive je boje. Ispod “glavnog” izbornika prelazite na uža područja. Sljedeća vodoravna razina navigacije je crvene boje. Najniža razina navigacije je okomita i ona je s podlogom plave boje.

Ispod prve dvije razine navigacije imate i informaciju o tome gdje se trenutno nalazite.

Pojedinačno ćemo objasniti svaku kategoriju izbornika.

Dokumenti na web stranici su html i/ili .doc. odnosno .pdf. formatu. Doc i pdf formati su formirani za skidanje s web stranica (download). Za .pdf format potreban vam je program Acrobat Reader od 7.0 verzije. Za .doc Microsoft Word ili neki tekst program.

Preporučena rezolucija ekrana je 1024x768.


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Hrvatskom

Povratak na vrh